• Kundeservice
  2370 9323
 • Levering 1-2 dage

Der tages forbehold for udsolgte varer...

Betaling

Divasbyanne.f modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Forbrugsforeningeskortet, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Divasbyanne.f bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Divasbyanne.f leverer på alle hverdage, hvis ordre indgået inden kl. 12.00


Divasbyanne.f

Vi sender din varer fragtfrit .
Normal leveringstid i Danmark 1-2 dage efter betalingen er modtaget. Hvis ordren er lagt ind og betalt før kl 12 middag, sendes pakken samme dag.  Alle priser er i DKK og inkl. moms men ekskl. leveringsomkostninger. Desuden tages der forbehold for evt. trykfejl i priserne, og udsolgte varer.

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til [email protected]


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, Du afholder selv udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Beløbet krediteres på det kort, som ordren blev betalt med. Tilbagebetalingen kan tage op til 5-6 hverdage. Send altid retur som postpakke med omdeling og husk at bede om kvittering.

Du bærer selv risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returnering udfyld da venligst den medsendte returseddel. Oplys venligst altid om grunden til returnering. Send dernæst faktura og returseddel tilbage til os, sammen med varen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købssummen  retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Værdiforringelse kan fx være:

 •        Hvis mærker er klippet af
 •        Prøvet i længere tid deraf mærker i tøjet.
 •        Vi beder om, der tages hensyn og varen ikke kommer til at lugte af røg, parfume/deodorant eller makeup.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ( uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dette køb

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur

 

Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine penge. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. 

Varen sendes til

Divasbyanne.f

Rødovre centrum 39

2610 Rødovre

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  

Ikke afhentede pakker:
Hvis en bestilt pakke ikke kan afleveres, modtager du en POSTANMELDELSE, om hvor og hvornår pakken kan afhentes. Bliver pakken herefter ikke hentet, sendes den retur til os efter 6 dage og vi pålægges ekstra omkostninger. - Vi forbeholder os derfor ret til at opkræve disse håndteringsomkostninger, der p.t. andrager kr. 100,-

Det fremgår af § 24, stk. 2, at forbrugeren afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Hvis varen er blevet returneret, fordi kunden ikke har hentet den, og kunden fortryder købet, må udgifterne til tilbagesendelse af varen – hvis der har været afholdt sådanne udgifter – kunne fradrages i købesummen, forudsat at køberen er informeret om dette i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 8, stk. 1, nr. 12


Betaling:

Betalingskort
Du kan betale beløbet med følgende betalingskort. 

Dankort / Visa / Visa Electron / America Express / MasterCard / Maestro / JBC / FBF

Mobilepay
1. Du indtaster dit MobilePay mobilnummer ved betaling 
2. Du godkender betalingen på din mobil.
3. Beløbet trækkes på det kort som du har tilknyttet MobilePay.
Vi modtager betalingen med det samme og kan derfor sende tøjet samme hverdag hvis du betaler inden kl 12.00

Leveringsomkostninger til adresse i Danmark

 •        Post Danmark - Uden omdeling / vælg døgnboks. - fri fragt ved køb over 500,-
  Du modtager en SMS besked når du kan hente din pakke.
 •        Post Danmark - Levering til en erhvervs-adresse, fx din arbejdsplads. -fri frag ved køb over 500,-
  Kun muligt, hvis der er tale om en organisation med CVR-nummer. Husk firmanavn i leveringsadresse

 

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Divasbyanner.f

Rødovre centrum 39

2610 Rødovre

E-mail:[email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

_____________________________________________________________________________________ 

 

______________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _______________________________  


Navn:____________________________________

 

Adresse:__________________________________

 

Postnummer:______________________________

 

Mobilnummer:_____________________________


 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Reklamationer sendes til:

Divasbyanne.f

Rødovre centrum 39

2610 Rødovre

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.